dimecres, 12 d’agost del 2015

El Punt d'Informació Antiga Estació


El Punt d'Informació Antiga Estació, situat, com el seu nom indica, a l'antiga estació dels ferrocarrils catalans abans que el 1993 s'inaugurés la que ara presta els seus serveis, és un centre que depèn de l'Ajuntament de Rubí i és la continuació del que havia estat "la Botiga de Rubí", situada al carrer de Maximí Fornés fins al 2012. Entre els seus objectius està el reforçar la identitat i autoestima de Rubí "i projectar-la de portes enfora".

Antiga Estació. Font: www.rubiidentitat.cat

El 2014 va rebre el segell de qualitat SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions), un programa de l'Institut de Turisme d'Espanya i de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

De fet, el Punt d'Informació està adreçat, no només a la gent de Rubí, sinó també a qui es troba de passada per Rubí i vol conèixer la nostra població, Sembla ser que n'hi ha més dels que ens pensem: parents de persones que viuen a la ciutat, gent que ve per per treballar temporalment, intercanvis d'estudiants... No ens referim als típics turistes estrangers que més aviat es dirigeixen a Barcelona o a la platja, com és obvi.

Interior del Punt d'Informació. Foto www.rubitv.cat

A l'antiga estació, a part d'adquirir informació sobre el nostre patrimoni (fulletons, rutes de tipus històric o naturals...)  tothom pot comprar productes rubinencs:  llibres d'autors de la ciutat (per cert, també s'hi troba a la venda el nostre Butlletí), elements de papereria, samarretes, bosses, jocs, DVD,s sobre Rubí, imants, jocs de taula, figuretes antiestrés del simpàtic Bodum... tot sota el denominador comú de la seva relació amb la nostra identitat. De fet, sembla una de les típiques botigues que es poden veure a molts museus nostrans.

El Bodum que podeu comprar
 al Punt d'Informació

Es troba obert al públic de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 16.45 a 20.15 h, i dissabtes de 10 a 13.30 h.

Nosaltres, com a entitat cultural interessada per a aquesta temàtica, creiem oportú col·laborar i aportar el nostre bagatge quant a coneixement del patrimoni local. Tots hem de fer pinya, tant els organismes públics, com tota la gent voluntària que s'associa en grups de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada