dissabte, 7 de febrer del 2015

Les visites dels centres escolars a les exposicions del 90 aniversari

La passada setmana, els alumnes de 1r i 3r de l'ESO de l'Institut Torrent dels Alous va passar per les exposicions del 90 aniversari del Museu, i es preveu que a principis de la setmana que ve acabi de visitar-les tot el cicle de secundària d'aquest centre.No és el primer IES que hi acudeix, ja que al desembre passat, concretament el dia 18, van venir els alumnes de 1r d'ESO de l'IES L'Estatut, correctament atesos pel nostre col·laborador Javier Montes.

Alumnes de l'IES Torrent dels Alous visiten les exposicions

No obstant encara resten molts centres educatius de la nostra ciutat per als quals les exposicions del Museu serien un complement molt important en el coneixement del medi on els alumnes desenvolupen la seva activitat i la seva vida.

De moment estan pendents de venir el Col·legi Regina Carmeli i les Escoles Montserrat. Però ens agradaria que molts altres instituts i centres educatius en general demanessin la visita.

L'ideal seria, ara que s'ha prorrogat l'exposició "El Museu de la Història i la Vida de la Ciutat" fins al 31 de març, i també, fins a data indefinida, la dels baixos del Casal Popular, dedicada a la història del Museu, que la resta d'institucions educatives de Rubí les visitessin, en aquests dos mesos.

Javier Montes atèn els alumnes de l'IES L'Estatut

Cal que els centres d'ensenyament prenguin consciència de la importància de conèixer la història del municipi on exerceixen la seva activitat educadora. Cal que els infants descobreixin les arrels de Rubí, i no només això, sinó que coneguin la gent que treballa i dedica el seu esforç de manera voluntària, a divulgar i estudiar el nostre llegat que ens identifica com a comunitat.

Per aixó, creiem oportú fer una crida a tots els centres d'ensenyament que encara no han passat per les exposicions, que demanin la visita. Estarem encantats d'atendre'ls i segur que els nens i nenes, i els joves s'emportaran un bon record.

Les generacions més joves mereixen conèixer la nostra història i el nostre patrimoni!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada