dimarts, 1 d’abril del 2014

Actes per al Tricentenari

El passat dia 28 de març el Celler cooperatiu es va omplir de gom a gom per presenciar el tret de sortida dels actes del Tricentenari a la nostra ciutat.

Un escamot de miquelets va amenitzar els actes recorrent els principals carrers de Rubí.

Després de les presentacions de rigor del regidor d'Identitat, Martí Pujol, de Miquel Calçada, comissari del Tricentenari a Catalunya, i de la nostra alcaldessa, Carme García, el senyor Josep Pujol va pronunciar una xerrada sobre "La guerra de successió a Catalunya".

Per cert, creiem que aquest acte hagués estat millor al teatre municipal, ja que la particular estructura del Celler feia que els assistents de les últimes files no sentissin bé la conferència i no es veiés prou bé la pantalla amb els power points.

Però cal impulsar el Celler, que és la nova joia de la corona. A l'igual que quan es va obrir el castell, tots els actes importants es celebraven en aquell espai.

També hem trobat a faltar una convocatòria a les entitats que podrien estar interessades en participar en els actes commemoratius, com, per exemple, el Centre d'Estudis Rubinencs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada